DruštvoVesti

ŠKOLA U VINARCU DOBILA PVC STOLARIJU

U Osnovnoj školi „Milutin Smiljković“ u Vinarcu izvršena je zamena kompletne unutrašnje stolarije i to PVC stolarijom, ukupne vrednosti 750 hiljada dinara.

U prethodnom periodu, osnovna škola u Vinarcu predstavljala je jedno malo gradilište na kome su se stvarali bolji uslovi za boravak i rad dece i zaposlenih u školi.

Od izvedenih radova, do sada je rekonstruisana spoljašnja fasada, izvršena je zamena oluka u školi, postavljen je video nadzor, napravljena je letnja učionica i zahvaljujući donaciji leskovačke Opšte bolnice zamenjena je spoljašnja stolarija.

Lokalna samouprava grada Leskovca uložila je 750 hiljada dinara u unutrašnju stolariju ove škole koja je zamenjena PVC stolarijom. Povodom završetka radova, ovu vaspitno-obrazovnu ustanovu posetio je danas gradonačelnik Goran Cvetanović sa svojim saradnicima.

Kada je u pitanju Osnovna škola „Milutin Smiljković“ u Vinarcu, u narednom periodu biće realizovana još jedna investicija, koja se odnosi na uvođenje centralnog grejanja i čija je vrednost preko 6 miliona dinara.