SportVesti

FUDBALERIMA DUBOČICE DONIRANA SPORTSKA OPREMA

Povodom početka priprema za nastavak takmičenja u Srpskoj ligi Istok, Gradskom fudbalskom klubu „Dubočica“ donirana je sportska oprema. Ovo je zajednička akcija Gradskog fudbalskog saveza i Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga.

Uoči nastavka takmičenja u Srpskoj ligi Istok, Gradski fudbalski savez Leskovac u saradnji sa Fudbalskim savezom Jablaničkog okruga, odlučio je da podrži najbolji i najuspešniji klub na ovom području.
Potpredsednik Gradskog fudbalskog saveza i internacionalni fudbalski sudija, Milan Mitić, rekao je da ovom donacijom iskazuju poštovanje prema klubu, koji iz dana u dan, napreduje u svakom pogledu.

Sportska oprema u vidu zimskih jakni donirana je u prisustvu gradonačelnika Leskovca, Gorana Cvetanovića.
Zahvalivši se Gradskom fudbalskom savezu i Fudbalskom savezu Jablaničkog okruga na društveno odgovornom ponašanju, gradonačelnik Cvetanović pozvao je i ostale organizacije, kompanije i pojedince da učestvuju u ovoj „pozitivnoj sportskoj trci“.

Za funkcionisanje Gradskog fudbalskog kluba “Dubočica” iz budžeta lokalne samouprave za 2022. godinu, izdvojena su 22 miliona 7 stotina hiljada dinara, što je kako naglašava gradonačelnik, Goran Cvetanović, najviše u skoro stogodišnjoj istoriji ovog kluba.