SportVesti

U SUSRET FINALNOM TURNIRU U RUKOMETU UREĐENA VELIKA HALA SRC „DUBOČICA“

Povodom finalnog turnira Kupa Srbije „Prof. dr Branislav Pokrajac“, koji će, sutra i u petak biti održan u Leskovcu, po prvi put, u Velikoj hali Sportsko-rekreativnog centra „Dubočica“, postavljena je nova podloga i ugrađeno je osvetljenje.

Finalni turnir Kupa Srbije „Prof. dr Branislav Pokrajac“, prvi put će biti održan u Leskovcu, 31. marta i 1. aprila u Sportsko – rekreativnom centru „Dubočica“.
Početkom ove godine odlučeno je da Grad Leskovac i rukometni klub „Dubočica 54“ budu zaduženi za organizaciju završnice kupa u rukometu.
Specijalna podloga GERFLOR, na kojoj se odigravaju takmičenja međunarodnog karaktera je već postavljena, a uskoro će biti ugrađena i LED svetla i LED ekrani sa tri strane terena tako da će takmičenje biti u rangu najprestižnijih.
Grad Leskovac je kao pokrovitelj za ovaj turnir iz budžeta izdvojio million i 200 hiljada dinara.

Polufinalni dueli se igraju poslednjeg dana marta meseca u 16 časova i 30 minuta, kada će se sastati novosadska “Vojvodina” i “Radnički” iz Kragujevca, a potom će u 19 sati leskovačka “Dubočica” odmeriti snage sa “Metaloplastikom” iz Šapca.
Završnica Kupa je zakazana za petak, 1. aprila u 19 časova, a direktan prenos možete pogledati na drugom programu Radio-televizije Srbije.