DruštvoVesti

BOGATA PONUDA TOL-A

Turistička organizacija grada Leskovca je proteklog vikenda u Beogradu u okviru svojih aktivnosti na promociji turizma uspešno predstavila turističke i kulturne vrednosti grada.

U podnožju Avalskog tornja, u subotu 15. maja, Turistička organizacija Srbije je povodom početka letnje turističke sezone organizovala Izložbu “Biram Srbiju” na kojoj su predstavljene  fotografije sa najlepšim pejzažima, avanturama I specijalitetima. Na manifestaciji, koja je organizovana u okviru letnje promotivne kapanje, Turističke organizacije iz cele zemlje, predstavile su najbolje iz svoje ponude, a Turistička organizacija grada Leskovca je sa kolegama iz Niša I Sokobanje bila predstavnik regije Južne Srbije.

Drugi događaj pod nazivom “Srbija, moja destinacija” održan je na Savskoj promenadi u organizaciji Udruženja banja Srbije.Savska promenada, jedno od omiljenih šetališta Beograđana i gostiju sa strane, je na jednom mestu, okupilo predstavnike Turističkih organizacija, ali i poštovaoce domaće tradicije i kulture. Pod sloganom „Srcem prema jugu“, Turistička organizacija grada Leskovca je prisutnim posetiocima putem propagandnih materirajala predstavila najznačajnije lokalitete u gradu i okolini, a ovo je bila prilika i da se promovišu predstojeće manifestacije koje bi trebalo da se realizuju ovog leta.

Ovim promotivnim dešavanjima na pragu letnje sezone, Turističke organizacije iz svih krajeva Republike  pozivaju domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije. Prošle godine I pored pandemije, mnogi su  se opredelili za  odmor u Srbiji, a prema svim pokazateljima ova godina će za turističke radnike biti još uspešnija.