DruštvoVesti

RADOVI NA INFRASTRUKTURI U LEBANU

Rukovodstvo opštine Lebane na čelu sa predsednikom ove opštine Ivanom Bogdanovićem obišlo je radove u Togočevcu gde je počela je priprema za asfaltiranje ulice u dužini od 277 metara, kao i radove na asfaltiranju ulice u selu Donje Vranovce. Na ovoj lokaciji radovi su u završnoj fazi, a asfaltiraju se dva kraka u dužini od 568 metara i 103metra.
Predsednik Bogdanović, rekao je da je u Togočevcu saniran kolovoz od ulaza u selo, kao i sam centar. Takođe su u prethodnom periodu asfaltirane četiri vezane ulice u ukupnoj dužini od 1.037 metara.
Asfaltiranje nove deonice u ovom selu očekuje se u narednih 10ak dana.
Predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović, sa svojim saradnicima obišao je asfaltiranje ulice u selu Donje Vranovce. Na ovoj lokaciji radovi su u završnoj fazi, a asfaltiraju se dva kraka u dužini od 568 metara i 103metra.
„Danas smo prisutni da propratimo završetak radova ovde u Donjem Vranovcu, ali nije kraj što se tiče izrade infrastukture na teritoriji naše opštine. Sa radovima od pre, ovo selo dobija kilometar asfalta. U planu nam je i spajanje Malog Vojlovca i Donjeg Vranovca, u dužini od oko 2 km, gde trenutno radimo na izradi projektne dokumentacije“ rekao je predsednik Bogdanović.
Slađan Mihajlović, predsednik mesne zajednice Donje Vranovce, zahvalio se rukovodstvu opštine Lebane, na asfaltiranju ove deonice, što je od velikog značaja za meštane sela koji se većinom bave poljoprivredom.
Predsednik opštine Lebane, ovom prilikom je podsetio da će cela 2021. godina biti aktivna što se tiče uređenja infrastukture na teritoriji naše opštine, već su otpočeli radovi u selu Togočevce, potom je po planu ulica u Šumanu, Lebanu, Šilovu i Novom Selu.