DruštvoVesti

BROJNA ULAGANJA U SRC DUBOČICA

U SRC Dubočica su završeni radovi na proširenju terena u velikoj sali čija je vrednost 2,2 miliona dinara i koje je obišao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima.
Miodrag Rajković, direktor Sportsko rekreativnog centra Dubočica, istakao je da sve što ovaj sportski centar radi, radi u saradnji sa gradom Leskovcem. Zahvaljujući podršci grada i gradonačelnika, kako je naveo, SRC Dubočica nastoji da stvori što bolje uslove za sportiste jer kao model na koji se treba ugledati ima novoizgrađeni stadion Dubočica.

Po rečima člana gradskog veća Andrije Atanaskovića grad Leskovac izdvaja 144 miliona dinara za funkcionisanje SRC Dubočica a u prethodne dve godine urađen je avantura park, teniski teren, plato ispred SRC, lift za osobe sa invaliditetom, rekonstruisan je bazen i u potpunosti promenjeno osvetljenje kod bazena kao i u velikoj sali, gde je rekonstruisan i parket, krov iznad male sale.

Gradonačelnik Goran Cvetanović, se zahvalio Aleksandru Đuroviću, jednom od najboljih sportista ne samo Leskovca, već i regiona, na tome što ima veliko razumevanje za sportiste.

Grad Leskovac ove godine izdvaja rekordnih 125 miliona dinara za finansiranje sportskih klubova i istakao je da grad dosta ulaže i u sportsku infrastrukturu, pomenuvši teren sa veštačkom travom, skejt park, halu Partizan, novu sala u OŠ Vožd Karađorđe, rekonstruisanu sala u školi Vasa Pelagić, preko 25 terena za male sportove, kao i velelepni stadion vrednosti 2,5 milijarde dinara.