DruštvoVesti

CENTAR ZA STRUČNO USAVRŠAVANJE U OBRAZOVANJU U LESKOVCU OBELEŽIO DECENIJU POSTOJANJA

Prigodnom svečanošću u skladu sa epidemiološkom situacijom CSU u Leskovcu obeležio je 10 godina uspešnog rada.
– Ovih 10 godina za nas predstavlja godine rada, usavršavanja, grešaka, prijateljstva, timskog rada, godine koje su nas izdvojile kao jednu od institucija koja je svoj ciljeve jasno postavlja i njima teži –  kazala je direktorka ove ustanove Emina Jovanović.

Čestitam zaposlenima i direktorki Jovanović na ovom značajnom jubileju. Čestitam na upornom radu i istrajnosti, na formiranju Naučnog kluba i parka. Siguran sam da će naredni jubilej biti još bolji i uspešniji – reči su gradonačelnika Gorana Cvetanovića u prikazanom filmu o CSU u Leskovcu.
– Pre deset godina švajcarska vlada je investirala u ovaj projekat kojim je ustanova, nekadašnji objekat škole Svetozar Marković, zasijala punim sjajem i potpuno drugačijim izgledom. Za deset godina stečeno je puno saradnika, puno prijatelja, i realizovano puno programa stručnog usavršavanja kroz seminare, stručne skupove i projekte – kazala je gradska većnica Aleksandra Đorđević.
Nakon prikazivanja filma o aktivnostima CSU gradonačelniku Leskovca Goravnu Cvetanoviću i medijskim kućama uručene su zahvalnice za 
uspešnu saradnju sa ovom ustanovom.