DruštvoVesti

DIREKTOR JP „POŠTA SRBIJE“ ZORAN ĐORĐEVIĆ U LESKOVCU

Direktor Javnog preduzeća „Pošta Srbije“ Zoran Đorđević je danas sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem obišao Poštu u ulici Kralja Petra I u Leskovcu.
Naime, „glavna Pošta“ u Leskovcu je sa adrese u ulici Svetozara Markovića, preseljena u objekat u ulici Kralja Petra I i to prošle godine, 9. oktobra na Svetski dan pošte.
U prostor površine 2 400 kvadratna metra, preseljen je veći deo stare „glavne pošte“, tehnologija i stručne službe, a u novi poštanski kompleks u Leskovcu je Pošta Srbije uložila preko pola miliona evra. Cilj preseljenja bilo je poboljšanje kvaliteta pružanja usluga, bolji uslovi za rad i rasterećenja saobraćaja u centru grada.
Nakon obilaska objekta u ulici Kralja Petra I, direktor Đorđević i gradonačelnik Cvetanović su obišli i poštanski objekat u ulici Svetozara Markovića, koji je i dalje u funkciju i na kojem je izvršena rekonstrukcija fasade u vrednosti od 6,5 miliona dinara.
Prilikom obilaska direktorka Milić je kazala i da se dolaskom direktora Đorđevića na čelo JP „Pošta Srbije“ značajno osetila pozitivna promena.
Ona je istakla i da je gradonačelnik Leskovca dao veliki doprinos preseljenju jer je uz pomoć komunalnih službi grada pružio veliku podršku u pogledu uređenja prilaznog platoa sa zadnje strane zato što se na tom mestu nekada nalazila deponija.
Direktor JP „Pošta Srbije“ Zoran Đorđević je prilikom posete istakao da je Pošta koja se nalazi u ulici Kralja Petra Prvog primer kako objekti Pošte treba da izgledaju.
„Očekuju nas promene zarad više posla i boljeg kvaliteta rada,“ – rekao je direktor Đorđević i dodao da će za sve zaposlene biti obezbeđena oprema i uniforme, elektronske bicikle i motori, kao i da će se postaviti post boksovi širom Srbije, i u Leskovcu.

Direktor Đorđević govorio je i značaju vakcinacije svih radnika u Pošti, kao i o tome da predsednik Repbulike Srbije Aleksandar Vučić pruža rukovodstvu podršku da se ovom preduzeću vrati nekadašnji ugled.
Nakon obilaska, sa rukovodiocima i zaposlenima direktor Đorđević je razgovarao o njihovim potrebama i problemima sa kojima se sureću u poslovanju.
Pošta nadležna za Jablanički okrug broji 229 zaposlenih.
Današnju posetu direktor Đorđević je iskoristio da zajedno sa gradonačelnikom Cvetanovićem poseti i informativni pult MUP-a.DIREKTOR JP „POŠTA SRBIJE“ ZORAN ĐORĐEVIĆ U LESKOVCU