SportVesti

DUBOČICA SPREMNA ZA NASTAVAK PRVENSTVA

Gradski fudbalski klub Dubočica spremno ide ka svom cilju, opstanku u Prvoj ligi Srbije čemu će doprineti pojačanje, mladi fudbaleri koji su predstavljeni na današnjoj konferenciji za novinare nakon treninga, a pred meč sa Kabelom u subotu na domaćem terenu.

U nastavak  prvenstva, odnosno prolećni deo  i utakmicu 18.kola Prve lige Srbije leskovačka Dubočica ulazi spremna što treba da pokaže i predstojeći meč sa Kabelom iz Novog Sada, koja je pri vrhu tabele. Ono što je ohrabrujuće po rečima sekretara kluba Dušana Petković je da je mala bodovna razlika.

U klub su stigle novajlije, Nikola Mladenović iz Timočanina, golman Ivan Lučić iz Železničara iz Pančeva, Strahinja Pavišić iz Samtredija iz Gruzije, Novak Vuković iz Sloge iz Kraljeva, Danijel Stamenković  iz GFK Jagodina i Nemanja Gorčić  koji je branio boje Dinama iz Vranja.

Pripreme u Leskovcu i na okolnim terenima su trajale šest nedelja što je kako je kazao trener Dubočice Saša Mrkić bio težak period.

U prelaznom roku iz Dubočice su otišli Ninoslav Karapandžić, Marko Petrović, Danilo Golović i Petar Mitić koji je bio na pozajmici u prvom delu prvenstva, dok igrači koji su došli kažu da su lepo prihvaćeni.

Ekipa je napredovala, iskusnija je tokom ovih šest meseci  otkako je pod vođstvom Saše Mrkića, neki su prevazišli povrede, omladinskoj školi je posvećena takođe pažnja što će tek dati rezultate.

Utakmica sa Kabelom igra se u subotu sa početkom u 13 sati na gradskom stadionu i ovog puta nažalost bez publike.