PolitikaVesti

DVERI SE OGLASILE POVODOM STRANAČKOG SKUPA SNS-a

Povodom jučerašnjeg stranačkog okupljanja SNS u hali Partizan saopštenjem za javnost oglasio se Gr.O Dveri Leskovac.

Hala “Partizan” napravljena za sportske događaje, za razvoj sporta, u jednom trenu je pretvorena u veliki filmski studio prepun statista sa maskama navučenim na brade, sa trećerazrednim glumcima i režiserima bez maski, čiji film već na samom početku svima postaje jasan.

Ako naveliko režimski epidemiolozi sa dr Konom na čelu preko režimskih medija najavljuju opake korona scenarije koje će da izazove delta soj, kako se vi to kao članovi vladajuće stranke u velikom broju okupljate na samo dvadesetak dana od najavljenog početka scenarija, u zagušljivom zatvorenom prostoru?
Kako je moguće da u trenucima kada se predviđaju stravični ishodi i prepune bolnice vi razmišljate o izborima i izbornim radnjama?
Da li ste vi to spremni na ozbiljno narušavanje svoje bezbednosti, zdravlja svojih porodica, ali i svih drugih Leskovčana zarad opstanka na vlasti?

Saopštenje završavamo tvitom predsednika Dveri Boška Obradovića:
“Posle tri predizborna mitinga SNS na zatvorenom pred ukupno 20 000 ljudi, smatram potpuno neprihvatljivim svaku odluku tzv. Kriznog štaba, a posebno odnos prema zdravstvenim radnicima koji se nisu vakcinisali i deci koja treba da krenu u školu. Ne sme biti prisilne vakcinacije!”
I neće je biti!