PolitikaVesti

ODRŽAN STRANAČKI SASTANAK SNS-a U LESKOVCU

U prisustvu funkcionera, članova i simpatizera Gradskog odbora Srpke napredne stranke u Leskovcu i opštinskih odbora Jablaničkog okruga sinoć je u hali Partizan održan stranački sastanak kojim su predsedavali predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić, potpredsednik Glavnog odbora Aleksandar Šapić i član predsedništva i predsednik Gradskog odbora SNS u Leskovcu Goran Cvetanović.
Predsednik GrO Leskovac Goran Cvetanović je naglasio da Srbija samo sa predsednikom Aleksandrom Vučićem može ići napred, što su prisutni podržali velikim aplauzom. Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić je istakao da je od Leskovca uvek imao velika očekivanja i da su ih Leskovčani do sada ispunili.
„Rezultat u Jablaničkom okrugu, a naročito u Leskovcu mora da bude impozantan, a ubeđen sam da će se to desiti. Čeka nas mnogo posla, zato apeluje na članstvo da ne gubi nijedan dan. Kao i uvek od svih nas se očekuje maksimalna mobilnost i da se ne dozvoli da se lažima vrati Srbija onima koje ne pamtimo po lepom. SNS okuplja dobre i vredne ljude koji mogu dati doprinos pobedi i sprovođenju politike kojom će Srbija postati bolje mesto za život. Mi nismo više stranka već pokret za bolji Leskovac i svako mesto u Srbiji. Mi okupljamo ljude, ne razjedinjavamo ih. Živela Srbija!“
Aleksandar Šapić potpredsednik Glavnog odbora SNS-a se zahvalio na okupljenom broju i istakao da je u Leskovac došao kao prijatelj, da se upozna i predstavi ljudima koje sada smatra svojima.
„Jablanički okrug je jedan od poslednjih okruga koji posećujemo, i nisam mogao da pretpostavim na kakvo sam gostoprimstvo, pozitivnu energiju i dobre domaćine naišao. Daću sve od sebe, svestan da ste vi stvarali ovu stranku, da i vi budete zadovoljni mnome. Mi sada insistiramo na jedinstvu jer ne smemo dozvoliti da naša država ponovo bude razjedinjena. Došlo je vreme da srpski narod više ne sme da dozvoli da neko stane između nas. Organizacija smo koja okuplja različite ljude, ali sa istim ciljem, jer mi želimo dobro svom gradu, opštini, zemlji. Ne postoji ništa vrednije i važnije od našeg jedinstva, i to je način da zemlju svojoj deci i unucima ostavimo boljom nego što su je ostavili nama naši očevi i dedovi.“