HronikaVesti

,,GNEV“ SE NASTAVLJA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu,u akciji „Gnev“, uhapsili su V. L. (1981) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Prilikom pretresa stana osumnjičenog pronađena su dva pištolja, 12 metaka, kao i manja količina tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičenom je, ponalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uzkrivičnu prijavu, priveden tužiocu.

Takođe, V. L. sesumnjiči i daje, pre pet godina, 10.oktobra2015. provalio u menjačnicuu Leskovcu i ukrao metalnu kasu u kojo jse nalazilo oko 488.000 dinara.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u okviru akcije „Gnev“, uhapsili su A. I. (1999) iz okoline Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojni hdroga.

Policija je kod njega i u njegovom stanu pronašla oko 108 grama amfetamina, 206 grama marihuane i vagicu za precizno merenje sa tragovima nakotika.

Osumnjičenom je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

U okviru iste akcije, policija je uhapsila V. G. (1992) iz Lebana, osumnjičenog za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

U njegovom stanu pronađena je manja količina marihuane.