PolitikaVesti

GORAN CVETANOVIĆ OSTAJE NA ČELU GRADSKOG ODBORA SNS LESKOVAC

Prvi čovek Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu Goran Cvetanović je sinoć ponovo izabran za predsednika ovog odbora na petoj Skupštini Gradskog odbora SNS-a.
356 delegata, koliko je prisustvovalo izbornoj Skupštini, a koje je u prethodnom periodu izabralo 75 mesnih odbora sa oko 20 hiljada članova je na izbornoj skupštini kojoj je prisustvovao potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Dragan Stevanović jednoglasno dalo poverenje dosadašnjem predsedniku gradskog odbora naprednjaka Goranu Cvetanoviću i njegovom dosadašnjem radu.
„Ne mogu da opišem koliko sam ponosan i srećan što ste mi ponovo pružili jednoglasnu podršku i izabrali me za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac. Trudiću se da dato mi poverenje potpuno opravdam” poručio je reizabrani predsednik leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović.
Cvetanović je prilikom podnošenja izveštaja o dosadašnjem radu istakao aktivnosti koje su sprovedene, kao i brojna ulaganja vezana za kulturu, sport, zdravstvo, obrazovanje, informisanje, akcije Foruma žena i odborničke grupe SNS-a. Podsetio je je da je u Leskovcu Srpska napredna stranka obeležila svoj 14. rođendan na mitingu u sklopu poslednje predizborne kampanje.
„Stanovnici Leskovca i svih naseljenih mesta oko grada više od 10 godina u kontinuitetu Srpskoj naprednoj stranci pružaju poverenje i daju svoj glas. Od 6. novembra 2012. godine posvećeno radimo na razvoju našeg grada, i on je u protekloj deceniji izrastao u grad napretka, nove pozitivne energije, u grad koji se iz dana u dan razvija i postaje sve bolje mesto za život. Promene koje su usledile vidljive su na svakom uglu, na svakom koraku“ naglasio je Cvetanović osvrćući se i na rezultate koji su postignuti na teritoriji grada u prethodnoj deceniji, periodu od kad je Srpska napredna stranka u saradnji sa koalicionim partnerima preuzela odgovornost za rukovođenje gradom.
Na sinoćnjoj sednici potvrđen je i izbor delegata za Skupštinu Srpske naprede stranke u Beogradu. Leskovac broji 80 delegata.