GRADSKI ODBOR SNS PROSLAVIO STRANAČKU SLAVU

Gradski odbor SNS u Leskovcu je sinoć sečenjem slavskog kolača u stranačkim prostorijama obeležio svoju slavu Svetu Petku.
Slava je, zbog trenutne epidemiološke situacije, obeležena uz prisustvo malog broja članova. Pored centralnih prostorija u Leskovcu presecanje kolača je obavljeno u Grdelici, Vučju, Pečenjevcu, Brestovcu i Manojlovcu.
Domaćin ovogodišnje slave i jedan od koordinatora Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac Nebojša Dimitrijević čestitao je svim vernicima i svim članovima SNS-a slavu i poželeo da ih sa svojim porodicama provedu u miru, sreći i blagostanju.

„Molimo našu mati Paraskevu da se moli za nas, da što pre ova bolest prođe i da nastavimo da se okupljamo i slavimo Boga, kao što smo u onim lepim vremenima. Velika čast u našem gradu je bila što je ove godine tri dana bio izložen deo moštiju naše Presvete Paraskeve. To je velika blagodet i blagoslov našem gradu i svima koji su došli na poklonjenje. Želim da pohvalim sve one koji su učestvovali u obnovi najveće svetinje u gradu – hrama Svete Trojice, gde su počeli radovi na renoviranju fasade. Posebnu zahvalnost upućujem gradonačelniku Leskovca, neka Bog svakom vrati u zdravlju“, rekao je sveštenik Vladan Ranđelović nakon presecanja kolača.

Slavi i sečenju kolača prisustvovao je i predsednik GrO SNS Leskovac i gradonačelnik Goran Cvetanović koji je svim građanima koji slave i članovima Srpske napredne stranke čestitao slavu sa željama za zdravlje, mir i blagostanje. Ovogodišnji domaćin, Nebojša Dimitrijević, slavu je predao Aleksandri Đorđević, članu Gradskog odbora SNS Leskovac.