GrO NARODNE STRANKE I GG „ZA LESKOVAC ZAJEDNO“ SKLOPILI DOGOVOR O ZAJEDNIČKOM POLITIČKOM DELOVANJU

Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu i Grupa građana „Za Leskovac zajedno“, sklopili su dogovor o političkom delovanju, koji će biti usmeren ka rešavanju prioritetnih problema građana. Na konferenciji za novinare, za sada nije bilo reči o njihovom zajedničkom nastupanju na predstojećim izborima za članove Saveta mesnih zajednica, koji će biti održani 25. decembra. 

Kako su danas sami predstavnici Gradskog odbora Narodne stranke u Leskovcu i Grupe građana „Za Leskovac zajedno“ ocenili, ova saradnja između dve najjače opozicione organizacije u našem gradu, od velikog je značaja, s obzirom na to da će, u okviru njhovog zajedničkog delovanja, akcenat biti stavljen na rešavanje problema sa kojima se suočavaju građani, među kojima je i veoma loše materijalno stanje većine njih.

Jedna od tema na današnjoj konferenciji za novinare, o kojoj je, takođe, bilo reči i u prethodnom periodu, bila je postavljanje led osvetljenja na teritoriji grada Leskovca.

Kada je u pitanju zajedničko nastupanje Gradskog odbora Narodne stranke i Grupe građana „Za Leskovac zajedno“, na predstojećim izborima za članove Saveta mesnih zajednica, koji će biti održani 25. decembra, prema rečima Nenada Zdravkovića, predsednika Grupe građana „Za Leskovac zajedno“, ova mogućnost nije u potpunosti isključena i njeno razmatranje će uslediti u narednim danima.

Inače, broj članova Narodne stranke, jedne od prepoznatljivijih političkih organizacija na nivou čitave Srbije, povećava se iz dana u dan. Prema rečima predstavnika ove partije, u Leskovcu je, u prethodnih mesec i po dana, potpisano novih 90 pristupnica.