KulturaVesti

,,HETEROTOPIJA“ MENJA REŽIM SAOBRAĆAJA

Narodni muzej u Leskovcu obaveštava javnost da će 26.jul au ponedeljak doći do izmene režima saobraćaja u centru grada u večernjim satima i do povremenih prekida u snabdevanju strujom.
OBAVEŠTAVAJU SE UČESNICI U SAOBRAĆAJU DA ĆE DANA 26. JULA 2021. GODINE U VREMENU OD 20,30 DO 22,30 ČASOVA, DOĆI DO KRATKOTRAJNOG ZATVARANjA ZA SAOBRAĆAJ DELA ULICE STOJANA LjUBIĆA OD ZGRADE GIMNAZIJEDO MOSTA NA VETERNICI I DELA ULICE PANA ĐUKIĆA OD RASKRSNICE SA ULICOM STOJANA LjUBIĆA DO ZGRADE JABLANIČKOG OKRUGA. MOLE SE UČESNICI U SAOBRAĆAJU DA KORISTE SUSEDNE SAOBRAĆAJNICE.
OBAVEŠTAVAJU SE STANARI ZGRADE JUŽNI BLOK DA ĆE U PONEDELjAK, 26.07.2021. GODINE, U VREMENU OD 21 DO 21,25 ČASOVA, BITI ISKLjUČENI SA ELEKTRIČNE MREŽE, ZBOG PROMOCIJE PROJEKTA “HETEROTOPIJA“ NA ZGRADI NARODNOG MUZEJA U LESKOVCU (3D MAPING).

OBAVEŠTAVAJU SE POTROŠAČI ELEKTRIČNE ENERGIJE DA ĆE DANA 26. JULA 2021. GODINE U VREMENU OD 21ČAS DO 21,25 ČASOVA, DOĆI DO KRATKOTRAJNOG PREKIDA SNABDEVANjA ELEKTRIČNOM ENERGIJOM SLEDEĆIH ZGRADA:JKP “VODOVOD“, PIO FOND, HALA PARTIZAN I JUŽNI BLOK, U ULICAMA PANA ĐUKIĆA I STOJANA LjUBIĆA. MOLE SE POTROŠAČI DA SVOJE AKTIVNOSTI USKLADE SA OVIM PREKIDOM.