PolitikaVesti

IZABRAN GRADSKI ODBOR SRBIJA CENTRA

U Leskovcu je juče u prisustvu čelnog čoveka Zdravka Ponoša i rukovodstva političke organizacije Srbija centar SrCe formiran Gradski odbor ove političke organizacije  na čijem je čelu  Bojana Stefanović, profesorka istorije.

Gradski odbor broji 15 članova iz svih društvenih slojeva, a za potpredsednike su izabrani  Predrag Radosavljević, penzioner, Marija Tasić, prehrambeni tehnolog i Nemanja Petrović, master geograf.

„Nije loše ispalo što smo u kafani, jer je ovo naš rođendan, a oni se slave u kafani. Zato zahvaljujem gradskim vlastima što su nam to omogućile.“ izjavila je u svom obraćanju Bojana Stefanović, u nameri da istakne da organizacija SrCe nije mogla da dobije prostor u ustanovama kulture za izbornu skupštinu za gradski odbor.

Politička organizacija Srbija centar SrCe trenutno broji  110 članova.

,,Postoji priča da je jug Srbije najteži za bavljenje opozicionom politikom, ali što se pokreta SrCe, nama ovde najbolje ide“ kazao  je predsednik SrCa Zdravko Ponoš i u osvrtu na trenutnu političku situaciju istakao da misli da je i vlast  malo zatečena jer  nisu očekivali da će stvari ovako brzo da se menjaju nakon strašne tragedije koja je sve pokrenula.

Ponoš je istakao i  da će Vučić dati sve što narod od njega traži, ali će praviti sitne ustupke u pokušati da prepozna „alavu“ opoziciju i da dodatno regrutuje svoje doušnike i pomoćnike.

Ova političke opcija, SrCe, kako je naglasio neće samo kritikovati već će davati i svoje predloge jer smo kako smatra dotakli dno. Prva će oblast biti zdravstvo sa desetak predloga.