DruštvoVesti

KOMPANIJA APTIV OBRADOVALA MALIŠANE POKLONIMA PO ŽELJI

Kompanija Aptiv-Leskovac obradovala je decu  ŠOSO 11.oktobar poklonima koje su sami poželeli i donela radost u ovu obrazovnu ustanovu.

Kompanija Aptiv-Leskovac koja je i prošle godine obradovala mališane  ŠOSO 11.oktobar poklonima u vreme novogodišnjih praznika koje su im tada doneli patuljci je od dece  zatražilia listu želja za poklona koje bi najviše želeli da dobiju u Novoj godini, pri čemu su učenici svoje želje pisali tokom decembra na papirnatoj zvezdi koju su za tu priliku napravili. Danas su im te želje ispunjene, a medju njima i invalidska kolica za jednu devojčicu,  i na tome se zahvalio direktor ŠOSO 11.oktobar Vladimir Andjelković.

Predstavnicima Aptiva na čelu sa Ivanom Milošević  su uručene zahvalnica i ikona, rad učenika sa likom Svetog Save koje će krasiti prostorije ove društveno-odgovorne kompanije.

Uspešna saradnja na obostranu radost i dece ŠOSO 11.oktobar i kompanije Aptiv kako je istaknuto danas biće nastavljena i ubuduće, tako da će i narednih godina biti poklona za mališane.