SportVesti

LESKOVAČKA „DUBOČICA 54“ DOBILA JOŠ DVA NOVA POJAČANJA

Pored Nemanje Milovanovića i Stefana Arđelana, koji su se nedavno priključili leskovačkoj “Dubočici 54”, nova pojačanja ovog rukometnog kluba, za narednu sezonu u Arkus ligi su i Aleksandar Milićević i Danijel Radisavljević.

Rukometni klub „Dubočica 54“ dobio je još dva nova igrača. Za ovog leskovačkog superligaša, pristupnice su potpisali, Aleksandar Milićević, koji igra na pozicijama srednjeg i levog beka, kao i desno krilo, dvadesetdvogodišnji, Danijel Radisavljević, koji je do sada igrao za “Priboj”, “Novi Pazar” i “Jugović” iz Kaća.

Što se tiče Milićevića, ovaj dvadesetšestogodišnji mladić, u Leskovac je došao iz banjalučkog “Borca“, sa kojim je ranije, osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine, a nastupao je, i za “Slogu“, “Novi Pazar“ , kao i za klub “Makabi“ iz Izraela.

Da podsetimo, u prethodnom periodu, Rukometnom klubu “Dubočica 54”, priključili su se i Nemanja Milovanović, Stefan Arđelan, Nikola Stefanović i Marko Džunić.

U okviru prve kontrolne utakmice, koja je zakazana za subotu, 20. avgusta, u Kragujevcu, leskovačka Dubočica će zaigrati protiv “Radničkog”, a potom slede i turniri u Prilepu od 26. do 28. avgusta i Valjevu, početkom septembra.