DruštvoVesti

MESNE ZAJEDNICE „MILENTIJE POPOVIĆ“ I „RADE ŽUNIĆ“ DOBILE NOVI OBJEKAT

Dve mesne zajednice u naselju Dubočica, Milentije Popović i Rade Žunić, dobile su novi objekat, za čiju izgradnju je grad Leskovac izdvojio više od 16 miliona dinara i on će uskoro biti predat na korišćenje novoizabranim Savetima ovih dveju mesnih zajednica.

Prizemni objekat, koji će poslužiti kao sedište za dve mesne zajednice, „Milentije Popović“ i „Rade Žunić“, sastoji se od ulaznog hola, dve sale za sastanke, tri kancelarije i sanitarnog čvora, a isto tako, opremljen je i neophodnim nameštajem, kao i tehnikom.

Da lokalna samouprava vodi brigu o svakom segmentu, a pogotovo o mesnim zajednicama, koje su osnovne ćelije našeg društva, potvrdio nam je danas prvi čovek grada, Goran Cvetanović.

U proteklom periodu, izgrađen je objekat mesne zajednice u Velikoj Kopašnici, a u toku je i izgradnja sedišta za okupljanje građana u Donjem Krajincu, vrednog 12.4 miliona dinara.

Već od sutra, u novoizgrađenim prostorijama, biće organizovani tradicionalni lekarski pregledi, a u četvrtak, 22. decembra, ove dve mesne zajednice će ugostiti mališane, uzrasta do sedam godina, kojima će biti podeljeni novogodišnji paketići.