NEBOJŠA STEFANOVIĆ IZ LESKOVCA POSTIGAO IZVANREDAN USPEH NA TRKAMA SAMOPREVAZILAŽENJA U BEOGRADU

Leskovčanin Nebojša Stefanović je, proteklog vikenda, na Beogradskom ultramaratonu, pretrčao više od 146 kilometara za 24 časa i osvojio drugo mesto u apsolutnoj kategoriji. Ovim povodom, njemu je uručeno priznanje za izvanredne rezultate, postignute na Trkama samoprevazilaženja, tokom prethodnih 25 godina.

U toku proteklih godina, Nebojša Stefanović iz Leskovca je devet puta ponosno stajao na pobedničkom postolju Beogradskog ultramaratona. Takmičeći se i sa mnogo mlađima od sebe u apsolutnoj kategoriji u Trci samoprevazilaženja na 24 sata, tri puta je osvojio prvo mesto.

Rezultat nije izostao ni ove godine, kada je pretrčavši više od 146 kilometara za 24 časa, osvojio drugo mesto i pokazao da godine nisu prepreka, te da je svaki cilj ostvariv, ukoliko postoje volja i rešenost.

Svojim trčanjem, Nebojša inspiriše nove generacije ultra-trkača da krenu njegovim stopama i oprobaju se na tako velikim distancama.

Imajući u vidu da je Stefanović jedan od najuspešnijih učesnika Beogradskog ultramaratona u proteklih 25 godina, Šri Činmoj Maraton Tim, prepoznavši ovu činjenicu, uručio mu je priznanje za izvanredne rezultate postignute na Trkama samoprevazilaženja.