DruštvoVesti

ODRŽAN DAN OTVORENIH VRATA

Predsednik Goran Cvetanović tokom današnjeg dana otvorenih vrata razgovarao je sa građanima, slušao njihove probleme, sugestije i pohvale a prijemu su prisustvovali i predstavnici gradskih i republičkih preduzeća, ustanova, institucija i službi.
,,Olakšavajuća okolnost ovakvih prijema je što se svi nadležni nalaze na istom mestu. Do sada smo razgovarali sa dvadesetak ljudi, a ukupno se prijavilo još toliko. Teme su slične kao i na svim prijemima, komunalna infrastruktura, zdravstvo, problemi imovinsko-pravnih odnosa…
Nakon ovakvih prijema koje nazivamo Otvorena vrata većina sugrađana ode odavde sa, ili uglavnom rešenim problemom, ili sa savetom kako da se reši u dogledno vreme i to jeste naš osnovni cilj” kazao je predsednik Goran Cvetanović.

Istaživanja Cesida su pokazala da je 42 odsto građana pokazalo zadovodljstvo povodom rada lokalne samouprave.
Svakog utorka i četvrtka, Vladimir Branković, obavlja razgovore sa građanima. Svi ostali, na odgovornim pozicijama, kako u Gradskoj upravi, tako i gradskim i republičkim institucijama, su takođe otvoreni za prijem i razgovor, naravno svako iz svog domena, istaknuto je ovom prilikom.