PolitikaVesti

PREDIZBORNA TRIBINA SNS-a ODRŽANA U MANOJLOVCU

U Manojlovcu je Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac održao predizborni skup liste Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane na koji se odazvao veliki broj članova, simpatizera i građana koji kako je istaknuto podržavaju politiku budućnosti Srbije.
Dragan Stevanović , član predsedništva SNS i koordinator za Jablanički okrug je kazao da je ovo prilika da se svi pozovu na borbu i 17.decembra proslave veličanstvenu pobedu. Ubeđen sam da mi sa juga znamo ko je kakav i kako žvimo u odnosu na vreme pre. Izbori su laki za onog ko u njih ide sa rezultatima, poručio je Stevanović nabrajajući investicije poput stadiona, puteva, bolnice. Tražite i svoje greške da bismo bili bolji, poručio je saborcima.

Kandidatkinja za narodnu poslanicu Sanja Milošević je istakla da o radu ove partije i njenih ljudi govore dela i ulaganje u stabilnu budućnost.

Milena Stevanović iz Orašca, kandidatkinja za odbornicu je sa porodicom odlučila da ostane ovde i gradi bolju budućnost zbog čega je u SNS. Nabrojala je i ulaganja u ovaj kraj i Orašac.
Ljubiša Mitrović, penzioner, kandidat za odbornika u gradskoj skupštini je kazao da u manojlovačkom kraju žive srdačni i vredni ljudi, generacije koje su ovaj kraj razvijale i da će se nastaviti tim putem.
Nebojša Stefanović, član predsedništva SNS je kazao da mnogi nisu verovali kada je predsednik Vučić govorio da će država ulagati u jug Srbiju.

Predsednik Gr.O SNS u Leskovcu Goran Cvetanović je nakon prikazivanja filma o manojlovačkom kraju istakao da su vredne ruke poljoprivrednika one koje proizvode ono najbitnije, hranu, za šta dobijaju subvencije države i grada.
Cvetanović se osvrnuo i na rezultate rada prethodne vlasti .

Cvetanović je najavio ulaganja u infrastrukturu, atarske puteve, obrazovanje, zdravstvo, objekte i dijagnostiku, novu angio salu, poljoprivredu, pomoć za penzionere, šta je potrebna podrška građana na predstojećim izborima.
Sa ovog skupa je upućen apel građanima da na predstojećim kako parlamentarnim, tako i lokalnim izborima zaokruže broj jedan Izbornu listu Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane i Aleksandar Vučić- Leskovac ne sme da stane.