OTVOREN POZIV ZA VOLONTERE LIFFE-A

Leskovački kulturni centar, povodom predstojećeg  15. Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije „LIFFE“, poziva sve mlade od 16  do 25 godina, da se prijave i  postanu deo TIMA VOLONTERA, koji će pomoći u realizaciji ovogodišnjeg  festivala.

Zainteresovani, koji žele da se, kao volonter, uključe u organizaciju 15. po redu Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije “LIFFE“, koji će se ove godine održati u periodu od 15. do 20. septembra, potrebno je da osnovne podatke ( ime i prezime, godište, zanimanje, mejl, adresu i broj telefona) pošalju na mejl:  dragana.nikolic@lkc.org.rs

Osobe koje su mlađe od 18 godina moraju doneti pismenu saglasnost jednog  od roditelja na prvi volonterski sastanak.

Volonteri će biti u mogućnosti da pomognu organizatorima u nekom od sledećih segmenata festivala: organizaciji otvaranja i zatvaranja festivala, koja podrazumeva doček gostiju, pripreme za press konferencije, dežurstvo tokom otvaranja i  zatvaranja festivala), zatim promociji festivala u okviru promo tima (deljenje promo materijala školama, ustanovama, preduzećima i građanima), kao i info pult festivala (prezentacija festivalskog programa i komunikacija sa publikom i gostima festivala). 

Konkurs je otvoren do 5. septembra.