DruštvoVesti

OVOG LETA LESKOVAC DOBIJA AKVA PARK SAOPŠTAVA KABINET GRADONAČELNIKA GORANA CVETANOVIĆA NAKON SASTANKA PRVOG ČOVEKA GRADA SA DRAGANOM STOJANOVIĆEM KOJI SPROVODI I FINANSIRA OVAJ PROJEKAT

Ruševine nekadašnjeg motela „Atina“ godinama su čekale na ozbiljnog investitora koji će iskoristiti nekadašnji potencijal ovog dela grada. Prošle godine su otpočeli radovi na izgradnji Akva parka na mestu ovog nekadašnjeg simbola grada Leskovca. Vrednost investicije Akva parka je oko 2 miliona evra, dok je u planu i izgradnja hotela i restorana u sklopu istog.
Tim povodom gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović se u svom kabinetu sastao sa gospodinom Draganom Stojanovićem koji sprovodi i finansira ovaj značajan projekat.
Prema njegovim rečima radovi na izgradnji ove turističke atrakcije se odvijaju planiranom dinamikom koja je prilagođena trenutnoj epidemijskoj situaciji. Kako je najavio Akva park bi trebalo da bude kompletno završen ove godine i pušten u rad početkom letnje sezone ukoliko okolnosti u vezi sa epidemijom virusa korona to dozvole.
Ujedno je dogovoreno da gradonačelnik sa svojim saradnicima do kraja meseca obiđe ovo gradilište jer je pretvaranje ruiniranog motela Atina u atraktivni Akva park izuzetno značajno za leskovački kraj.