DruštvoVesti

POČELO KUPANJE NA BAZENIMA SRC DUBOČICA

Na bazenima SRC Dubočica početkom ove nedelje je počela sezona kupanja, a već sa tropskim temperaturama je veliki broj građana spas potražio pored vode.

Na bazenima SRC Dubočica već ima dosta plivača, ali se sa krajem školske godine i nakon upisa u srednje škole i na fakultete očekuje veliki broj posetilaca. Sem poštovanja protivepidemijskih mera uz postavljene dezobarijere, obavezno je i tuširanje pre ulaska na bazen, kazao je direktor SRC Dubočica Ivan Milovac i dodao da se vodi računa i o ispravnosti vode u bazenima koja se kontroliše.

Većoj posećenosti bazena i ove godine doprineće vrućine , a najviše školaraca se očekuje tokom raspusta, kao i mladih ljudi željnih zabave i rekreacije, ali i sunčanja na ležaljkama na plaži SRC Dubočica . Pored kupanja i uživanja na plaži posetiocima bazena na raspolaganju su i spotski tereni centra Dubočica i Avantura park.

Kapacitet bazena je 650 kupača, tako da se i o tome vodi računa.

Na bazenima SRC Dubočica svoje redovne treninge imaju i plivači dva plivačka kluba Dubočica i Leskovac i vaterpolo klub, kao i beogradskih klubova tokom jutra do 10 sati.