DruštvoVesti

PODELJENI UGOVORI O FINANSIRANJU SPORTSKIM KLUBOVIMA I ORGANIZACIJAMA

Sportskim klubovima na teritoriji grada Leskovca uručeni su ugovori o finansiranju kluboba ukupne vrednosti od 95 miliona dinara u leskovačkom Narodnom muzeju.
,,Sportisti grada Leskovca su pobednici, heroji i njihova motivisanost, ljubav prema sportu i upornost su nemerljivi. Oni nam svakog dana pokazuju da kada nešto želite, kada verujete i uložite maksimalan trud nema nedostižnih granica. Sa njima smo u istom timu. Igramo kao jedna ekipa da postignemo što bolje rezultate. Nikada veću finansijsku podršku nismo pružili sportskim klubovima a konstantno ulažemo i u sportsku infrastrukturu“ , rekao je gradonačelnik i podsetio na ulaganja u sportsku infrastrukturu.
U ime sprortskih klubova i udruženja zahvalili su se Dejan Savić predsednik GFK „Dubočica“ i Ivan Cvetanović ispred Gradskog saveza za školski sport.
„Investicija koja će zaokružiti proces ulaganja u sportsku infrastrukturu je novi fudbalski stadion, koji će Vlada Republike Srbije finansirati sa 21 milion evra. Vrlo brzo započinjemo rušenje objekata na prostoru koji je predviđen za izgradnju. Čestitam vam na do sada ostvarenim uspesima, želim vam da beležite još bolje rezultate. Lokalna samouprava grada Leskovca vam je uvek i za sve dostupna, uvek ćemo vam biti stabilan partner i sigurna podrška dok koračate ka šampionskim ciljevima“, poručio je gradonačelnik Cvetanović i dodao da će sredstva za sport naredne godine premašiti 100 miliona dinara.