DruštvoVesti

POMOZIMO JOVANI DA OPET SVIRA VIOLINU

Ženski vokalni ansambl „Stars“, Vokalna grupa “Libero” i Kamerni orkestar “Amorozo” održali su sinoć u  Narodnom pozorištu humanitarni  koncert sa kog je sav prihod namenjen za lečenje naše mlade sugrađanke Jovane Pavlović.

Mogućnosti daljeg lečenja Jovane Pavlović koja  boluje od najagresivnije vrste tumora, zloćudnog tumora slepoočnog režnja mozga više nije moguće u našoj zemlji, jer su sve mogućnosti iscrpljene. Značajna novčana sredstva su neophodna za nastavak lečenja na Kubi primenom vakcina i operaciju  gama nožem.

Upravo zato su se njeni prijatelji i kolege udružili da sakupe neophodan novac da se ova mlada violinistkinja vrati svom instrumentu i đacima.

Uz tugu, ali i veliku nadu za Jovanino ozdravljenje su se obratili Marijana Prokić i Maja Cakić, u ime Kamernog orkestra ,,Amorozo” čiji je član ova violinistkinja i Miroljub Cvetković ispred Vokalne grupe ,,Libero”. Nasupio je i vokalni ansambl ,,Stars”.

Svi oni koji žele mogu da pomognu isceljenju Jovane Pavlović slanjem sms poruke „1492“ na broj 3030. Cena poruke je 200 dinara, i ne naplaćuje se