DruštvoVesti

PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ URUČIO MAMOGRAF LESKOVAČKOJ BOLNICI, USKORO I MAGNETNA REZONANCA

U leskovačku Opštu bolnicu je danas, kako je i najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, stigao 3D mamograf, a već do kraja godine se očekuje i magnetna rezonanca za ovu zdravstvenu ustanovu čija rekonstrukcija će biti zavšršena za oko godinu i dva meseca.

Reč je o savremenom digitalnom mamografu, kakve će do kraja ove godine sa magnetnim rezonancama pored Leskovca dobiti još još četiri grada u Srbiji i to Užice, Kragujevac, Niš i Kladovo.
,,Ne postoji ništa važnije od zdravlja naših žena“, rekao je predsednik Vučić istakao zadovoljstvo svime što je do sada urađeno u leskovačkoj bolnici.

Predsednik Vučić je tokom obilaska radova na rekonstrukciji Opšte bolnice u Leskovcu, nakon razgovora sa izvođačima, najavio i da će svi objekti biti završeni do januara 2025. godine.
Predsednik je dodao da su obezbeđena sredstva za još zgradu i to rehabilitacije u okviru bolnice koja se gradi, u visini oko 350 miliona dinara.
Predsednik Vučić pohvalio je rad gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i dodao da je lokalna vlast imala pomoć i instrukcije stručnog tima iz ministarstva.