SportVesti

PRIREĐEN PRIJEM ZA PREDSEDNICU RSS I JUNIORSKU REPREZENTACIJU

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović priredio je prijem za predstavnike Rukometnog saveza Srbije na čelu sa predsednicom ovog saveza Milenom Delić, juniorsku reprezemtaciju koja je na pripremamna za svetsko prvenstvo i RK Dubočica 54 u svečanoj sali Skupštine grada Leskovca.
,,Drago mi je da je, pored predstavnika Rukometnog saveza Srbije, sa nama i tim juniorske rukometne reprezentacije Srbije – trener Đorđe Teodorović, i reprezentativci, od kojih moram da istaknem i pohvalim naše Leskovačne – Uroša Simića koji igra rukomet za Crvenu zvezdu, i Dušana Denića, koji su ponikli u najuspešnijem leskovačkom sportskom klubu – RK Dubočica. I moj stav i stav svih naših sugrađana je da su oni ponos našeg grada“ kazao je ovom prilikom gradonačelnik Cvetanović.

Milena Delić, predsednica Rukometnog saveza Srbije koja može da se pohvali vrhunskom sportskom karijerom u ovom sportu izrazila je zahvalnost gradonačelniku Cvetanoviću na izuzetnoj dosadašnjoj saradnji, kao i na tome što podržava rukomet i što Grad Leskovac prepoznaje sport kao oblast u koju vredi ulagati, baš kao što to radi i državno rukovodstvo, na čelu sa predsednikom Vučićem.
Po rečima trenera juniorske rukometne reprezentacije Srbije Đorđa Teodorovića, sinoć je ostvarena velika pobeda seniorske rukometne selekcije Srbije nad Norveškom u poslednjoj sekundi meča u okviru kvalifikacija za Evropske prvenstvo koja predstavlja za sve ljubitelje ovog sporta.

U Leskovcu su kako smatra juniorski reprezentativac iz Leskovca Uroš Simić omogućeni izvanredni uslovi za pripreme.

Grad Leskovac će kako je istaknuto ovom prilikom i dalje nastaviti da kontinuirano podržava oblast sporta.