PRVA LICITACIJA ZA KORIŠĆENJE JAVNIH POVRŠINA NA 32. ROŠTILJIJADI U SREDU, 10. AVGUSTA

Turistička organizacija grada Leskovca objavila je javni poziv za licitaciju poslovnog prostora i korišćenje javnih površina za postavljanje ugostiteljskih objekata za vreme trajanja 32. Roštiljijade, u periodu od 22. do 28. avgusta. Prva licitacija biće održana u sredu, 10. avgusta u sali Skupštine grada.

            Pravo učešća na licitaciji imaju registrovane ugostiteljske radnje i preduzeća sa važećom dozvolom za rad postojeće ugostiteljske radnje ili preduzeća i moraju biti prijavljena u sistem elektronskih faktura.

Pre licitacije obavezna je uplata kaucije od 20% od početne cene, kao garant ozbiljnosti, a obrazac za licitaciju, sa dokazom o registraciji i uplati kaucije dostavljaju se Turističkoj organizaciji grada Leskovca, najkasnije na dan održavanja licitacije u vremenu od 8 do 15 h.

Podizanje cene se ograničava na 10% od početne cene mesta.

            Prva licitacija će se održati 10.08.2022. godine u Sali Skupštine Grada Leskovca sa početkom u 17 časova, dok je druga licitacija planirana za 15. avgust, takođe u 17 sati.

            Upoznavanje sa Planom lokacija i bližim uslovima korišćenja obavezno je pre početka licitacije, odnosno, podnošenja ponuda. Sve informacije mogu se dobiti u prostorijama Turističke organizacije grada Leskovca.