PRVA SVADBA U HOTELU BEOGRAD 25.SEPTEMBRA

U nekadašnjem hotelu Beograd, po svemu sudeći u budućnosti hotelu Leskovac radovi na uređenju velike sale se privode kraju i prvi gosti će proslavu svog venčanja imati krajem septembra.
Radovi na rekonstrukciji hotela Beograd, nekadašnjeg simbola grada Leskovca u kome su mnogi slavili najradosnije događaje u porodici i ostala veselja se približavaju polako kraju, a prva svadba je zakazana za subotu 25.septembar, saopšteno je prilikom današnjeg obilaska objekta gradonačelnika Gorana Cvetanovića sa saradnicima .
Kapacitet velike sale je oko 400 mesta, a predviđeno je otvaranje i restorana, tako da je moguće primiti oko 550 gostiju. Biće otvoren i kafe restoran prema gradskom parku.
Zadržaćemo renome i reputaciju nekadašnjeg hotela Beograd, zbog čega smo se i odlučili za ovu investiciju, istakao je investitor Zvonimir Mitrović i zaključio da će se na temelju starog praviti novi brend grada.
Interesovanje građana je veliko za zakazivanje veselja, ali sve će biti uslovljeno i situacijom sa korona virusom.
Prva dva sprata smeštajnih kapaciteta hotela sa 250 kreveta biće završena naredne godine. Nakon toga sledi uređenje još dva sprata.
Već šest meseci se radi na angažovanju stručnog osoblja koje je neophodno za funkcionisanje ovakvog objekta, tako da se zna ko će raditi u hotelu Beograd,a kako je istaknuto biće zaposleno oko 50 ljudi.