DruštvoVesti

RENOVIRANA ZGRADA MESNE ZAJEDNICE „HISAR“

Prostorije Mesne zajednice “Hisar“ nedavno su adaptirane i  u njihovo renoviranje lokalna samouprava grada Leskovca uložila je preko  tri stotine hiljada dinara. Njih je danas obišao gradonačelnik, Goran Cvetanović, sa svojim saradnicima.

U okviru Mesne zajednice Hisar, živi oko 3 hiljade 5 stotina stanovnika i ovo je jedna od najvećih mesnih zajednica na području grada Leskovca. Prema rečima predsednika Saveta, Zorana Stamenkovića, njihov prioritet u narednom periodu biće uređenje pojedinih ulica i puteva, a u dogledno vreme i otvaranje još jednog vrtića.

Član Gradskog veća, Vladanka Stamenković istakla je prilikom obilaska, da su stanovnici ovog dela grada dobili jedan lep i funkcionalan objekat, koji će, uverena je ona, postati centar okupljanja i donošenja važnih odluka.

Prostorije Mesne zajednice Hisar obišao je danas i gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.

Nabrojavši važne infrastrukturne projekte koje je lokalna samouprava do sada realizovala ne samo u ovoj mesnoj zajednici, već i u ostalim na teritoriji grada, Cvetanović je naglasio da će se i ubuduće nastaviti sa konstantnim ulaganjima u njihov razvoj.

U adaptaciju i renoviranje zgrade Mesne zajednice „Hisar“, lokalna samouprava  uložila je preko tri stotine hiljada dinara.

Inače, grad Leskovac je u 2021. godini, za potrebe mesnih zajednica opredelio 36 miliona dinara.