HronikaVesti

SEKIROM POVREDIO OCA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. J. (1992) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se sumnjiči da je, nakon kraće rasprave, kuhinjskim nožem ubo u leđa pedesetčetvorogodišnjeg oca.

Povređeni je sa teškom telesnom povredom najpre zbrinut u Opštoj bolnici u Leskovcu, a potom prevezen u Klinički centar Niš.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu u Leskovcu.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu saslušan je uhapšeni M.J. (1992) iz okoline Leskovca zbog postojanja osnova sunje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičeni je u prisustvu branioca izneo odbranu. Nakon saslušanja, javni tužilac je predložio da se prema njemu odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti da bi ostankom na slobodi mogao uticati na nesaslušane svedoke. Pritvor je i određen. Doneta je i naredba o sprovođenju istrage tokom koje će javni tužilac preduzeti sve neophodne radnje u cilju efikasnog okončanja postupka i donošenja odluke.