SINOĆ PRED POSETIOCIMA ROŠTILJIJADE NASTUPILA VESNA ZMIJANAC

Tokom pete večeri leskovačke Roštiljijade koncert je pred mnogobrojnim ljubiteljima narodne muzike koncert održala popularna pevačica Vesna Zmijanac.

Kako je istakla veliko je zadovoljstvo ponovo nastupiti u Leskovcu, po njenom sećanju gradu muzike i muzikalnih ljudi koji vole da pevaju,  gde je bila pre skoro tri decenije. Osvrnula se kao prava domaćica i na jedinu primedbu Jelene Karleuše da je očekivala poneku teglu ajvara iz grada paprike.

Gradonačelnik Leskovca je podsećajući na prethodne koncerte poželeo dobrodošlicu gošći ističući da očekuje dobar koncert.

Ova pevačica čija popularnost datira još iz bivše Jugoslavije kaže da će nove pesme imati tek kad dobije nešto bolje od njenih starih.

Da ne zaboravlja hitove Vesne Zmijanac koji su obeležili mladost i zrelost mnogih generacija publika je pokazala pevajući uglas sa njom.

Leskovačku Roštiljijadu večeras koncertom zatvara Kiki Lesedrić sa Pilotima, dok su podsećanja radi tokom prethodnih večeri pre Vesne Zmijanac  nastupali Jelena Karleuša, Jelena Rozga, Goca Tržan i Riblja Čorba