DruštvoVesti

SRBIJA KRENULA PUT BEOGRADA NA ,,SKUP NADE“

Kolona autobusa sa građanima Srbije, među kojima i Leskovca slila se danas u Beograd na veliki skup ,,Srbija nade“ u znak podrške politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića pred Narodnom skupštinom.
Skup pod nazivom „Srbija nade“ održava se na platou ispred Narodne skupštine, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sve građane Srbije, ljude dobre volje na, kako je istakao , na najveći skup u istoriji Srbije za budućnost koji će pokazati jedinstvo zemlje u teškim trenucima.
Kako je istaknuto pozvani su svi ljudi koji snažno podržavaju politiku mira, stabilnosti, tolerancije, razvoja i napretka Srbije na svim poljima da danas budu ispred Narodne skupštine u Beogradu i uveličaju skup „Srbija nade“.

Cilj ovog skupa je da pokaže svoju snagu, jedinstvo i dostojanstvo, potpuno poverenje u ideju i viziju zdrave, moderne, civilizovane Srbije, koju svih ovih godina zastupa predsednik Aleksandar Vučić.

Kolone građana se već satima slivaju na plato ispred Narodne skupštine, a kako je ranije i najavljeno, obustavljen je tramvajski i trolejbuski saobraćaj u Beogradu, obustavljene su i mnoge autobuske linije.
Iz Uprave saobraćajne policije su rekli da su ulice oko Narodne skupštine delimično zatvorene i da saobraćaj u pojedinim delovima grada tokom dana sukcesivno obustavlja.
Pošto je dobar deo građana došao i autobusima, koji su između ostalog parkirani kod Palate “Srbija“, navode da se i Brankov most obustavlja za saobraćaj u momentu kada kolona krene ka Narodnoj skupštini.
Predsednik Srbije je ranije najavio da će tokom obraćanja na tom skupu govoriti o mogućim ostavkama u Vladi Srbije i eventualnim vanrednim parlamentarnim izborima pre kraja godine.