DruštvoVesti

SUTRA POČINJE GRDELIČKO LETO 2021.

Sutra, 6. avgusta, u 21 čas, koncertom Dženana Lončarevića, počeće ovogodišnje Grdeličko leto. Nastup će biti održan na trgu u Grdelici.

Grdelica će 7. avgusta postati mesto za okupljanje motociklista, jer će se tada održati tradicionalni Moto skup. Odmah potom nastupiće bend Light motive. Završno veče Grdeličkog leta obeležiće koncert rok grupe Van Gog koji će biti održan 20. avgusta sa početkom u 21 čas, a ove godine neće izostati ni Grdelička regata od Sarajevskog mosta do Dobrotina, koja je planirana za naredni dan. Prevoz za učesnike regate od starta do Dobrotina je obezbeđen.

Govoreći o ovogodišnjoj manifestaciji, direktor Doma kulture u Grdelici, Marko Trivunić, prokomentarisao je i trenutnu epidemiološku situaciju i rekao da će se u skladu sa njom postupati.

U danima kada se održavaju koncerti, režim saobraćaja u Grdelici će biti izmenjen od 17 sati do 1 čas posle ponoći. Ulice koje će biti zatvorene za saobraćaj su: ulica 29. novembra do ulice Milentija Popovića, zatim ulica Đorđa Veličkovića do raskrsnice sa pijacom i Trg Maršala Tita do raskrsnice kod autobuske stanice.

Pod pokroviteljstvom lokalne samouprave grada Leskovca, Grdeličko leto 2021. organizuje Dom kulture Grdelica.