TRG NAREDNE GODINE, A IZVOĐAČ NE ULIVA POVERENJE ZA DRUGE RADOVE

Radovi na gradskom trgu bi mogli da budu zavšeni ukoliko se nastavi ovom dinamikom i do kraja ove , mada je realnije da to bude naredne godine. Ukoliko firma izvođač radova dobije još neki ozbiljan posao u gradu, poput druge faze rekonstrukcije bolnice, podnosim osavku, poručio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.
Gradonačelnik Goran Cvetanović je kazao da su se pojedine firme koje su morale biti izabrane jer su potpuno ispunile sve uslove javnog poziva pokazale kao neprofesionalne.

Plaćanje izvođaču za radove ne trgu koji su intenzivirani vrši se nakon ispostavljenih situacija,tako da je do sada završeno oko 62% radova za koje je plaćen 91 milion dinara, a nakon završetka ugovora se po rečima direktora JP Urbanizam i izgradnja Novice Nikolića naplaćuju kazne i penali.

Nakon dugog kašnjenja, izvođač je intenzivirao radove na ovoj investiciji vrednoj 223 miliona dinara, te se, ukoliko nastave ovakvom dinamikom, očekuje da Leskovac i Leskovčani uskoro u centru grada dobiju potpuno rekonstruisan trg krajem ove ili početkom naredne godine.