PolitikaVesti

U CENTRU LESKOVCA PROMOCIJA NAJNOVIJEG BROJA SNS INFORMATORA

Članovi Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu danas su u centru grada delili najnovije martovsko, izdanje SNS informatora.

Centralni naslov najnovijeg broja SNS informatora predstavlja ubedljivu pobedu Aleksandra Vučića, na predsedničkim izborima, koji su održani početkom prošlog meseca. On je, kako je istaknuto, ostvario istorijski uspeh i drugi put, u prvom krugu, izabran za predsednika Srbije.
Takođe, zainteresovani mogu da pročitaju i o tome kako je Vučić dočekan širom Srbije, u sklopu svoje predsedničke kampanje.
Posebno mesto u najnovijem broju SNS informatora, tačnije u rubrici SNS panorama, dobile su i aktivnosti organizovane u Jablaničkom okrugu. U ovom segmentu nailazimo na informacije o brojnim humanitarnim akcijama aktivista mesnih odbora.

Govoreći o aktivnostima koje su obeležile prethodni period u našoj zemlji, članica Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu, Marija Stojković, naglasila je i da su mladi kandidati za narodne poslanike, Milena Turk, Đorđe Todorović i Jelena Obradović, nedavno posetili porodicu Kostić u selu Donje Krajince.
U nastavku se nalazi i vest da je u saobraćaj puštena deonica brze pruge Beograd –Novi Sad, i to u okviru Međunarodne pruge Beograd – Budimpešta, na kojoj se, prema tvrdnji državnog vrha, dostiže brzina od 200 kilometara na sat.