U NEDELJU FINALE FSJO

U organizaciji Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga u nedelju sa početkom u 17.30 u Sportskom centru Orion odigraće se   utakmica finala za pehar prvraka Jablaničke okružne lige između Jedinstva iz Bošnjaca i Mladosti iz Vinarca, nakon odigranih polufinalnih mečeva u kojima su ostvarili pobede.  

Pobednici polu-finala  u kome su  snage odmeriti fudbalski klubovi Jedinstvo iz Bošnjaca , Zloćudovo, Donja Lomnica i Mladost iz Vinarca našli su se u  finalu u borbi za prvo mesto i pehar  Jablaničke okružne lige kao i baraža za zonu Jug.  

Predstavnici klubova učesnika finala Jablaničke okružne lige koje se igra u u nedelju u Mrštanu ističu da su zadovoljni rezultatima mečeva u polufinalu  kao i da se sa poštovanjem odnose prema protivniku u finalu.

I jednom i drugom finalisti, ekipama Jedinstva iz Bošnjaca i Mladosti iz Vinarca prisustvo publike na meču finala biće od velike važnosti i podstrek za što bolji uspeh u borbi za mesto prvaka Jablaničke okružne lige, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare.