HronikaVesti

UHAPŠENI I SASLUŠANI ZBOG NAPADA U KAFIĆU

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. S. (1992), M. G. (1995), Đ. M. (1994) i D. S. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Oni i još jedan osumnjičeni su saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Oni se sumnjiče da su 9. juna u bašti jednog kafića u centru grada, nakon kraće rasprave, zadali više udaraca četrdesetčetvorogodišnjem muškarcu, kao i dvojici njegovih prijatelja koji su pokušali da ga odbrane.

Četrdesetčetvorogodišnjak i njegovi prijatelji su zadobili lake telesne povrede.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu saslušano je 5 osumnjičenih. Četvorica, S.M., G.T., S.D. i M.Đ., koji su bili uhapšeni i BU, koji se sam javio u tužilaštvo, a zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje. Svi osumnjičeni izneli su svoje odbrane u prisustvu zajedničkog branioca. Javni tužilac predložio je određivanje pritvora do 30 dana, koji predlog je prihvaćen i pritvor određen. U daljem toku postupka tužilaštvo će preduzeti dokazne radnje, ispit svedoka i obavljanje veštačenja, a sve kako bi se utvrdile činjenice i donela odluka