DruštvoVesti

UREĐUJE SE ULICA NIKOLE TESLE U VINARCU

U toku su radovi na na uređenju saobraćajnice u ulici Nikole Tesle u Vinarcu, u dužini od 598 metara čija je vrednost 10,2 miliona dinara, finansiraju se sredstvima iz gradskog budžeta i koje je obišao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima.
Po rečima Novice Nikolića, direktora JP Urbanizam i izgradnja, najpre su izvedeni zemljani radovi, odnosno iskop zatim su završeni radovi na uradnji tampona od šljunka, trenutno se ugrađuje tampon od tucanika, posle toga ostaje asfaltiranje, sve to u dužini od 600 metara, a rok za završetak je 60 dana.

Reč je o saobraćajnici koja će poboljštati kvalitet živote kako stanovnika Vinarca tako i Donjeg Stopanja. U ulici Nikole Tesle 2021. godine rekonstruisana je vodovodna mreža sredstvima grada Leskovca u iznosu od 4,9 miliona dinara.

Radovi na ulici Nikole Tesle u Vinarcu koje izvodi preduzeće AB Kop iz Vlasotinca u toku su već blizu mesec dana, a kako je istaknuto ovom prilikom očekuje se da ukoliko vremenski uslovi dozvole, budu završeni u roku.