DruštvoVesti

USPEŠNA GODINA ZA TRGOVINSKO-UGOSTITELJSKU ŠKOLU

TUŠ je povodom kraja školske godine održala  prezentaciju maturskih radova učenika ove obrazovne ustanove i  svečanu dodelu nagrada đacima  koji su svojim trudom,radom i zalaganjem doprineli širenju pozitivne slike o školi i gradu Leskovcu.

Svečanosti na kojoj su prezentovani rezultati rada TUŠ u Leskovcu prisustvovao je kolektiv ove obrazovne ustanove predvođen direktorkom Draganom Ivančević, predstavnici kabineta gradonačelnika Leskovca, načelnica Školske uprave Leskovac Marina Ilić i brojni prijatelji i saradnici.

Zadovoljstvo zbog velikog uspeha učenika i brojnih realizovanih projekata izrazila je direktorka Ivančević.

Učenicima koji su učestvovali na brojnim takmičenjima odakle su se vraćali sa osvojenim prvim, drugim i trećim mestima uručene su zahvalnice, dok su Katarina Stojanović i Jovana Stojanović revnopravno jer dilemma nije mogla biti razrešena proglašene za đake generacije.

Zahvaljujući sredstvima Kancelarije za javna ulaganja TUŠ kako je istaknuto očekuje rekonstrukcija u koju će se uložiti 190 miliona dinara, a učenici i profesori će dobiti još savremenije uslove za rad i učenje.

Kako je istaknuto ovom prilikom na jučerašnjoj akciji “Kolačićem do zdravlja Stefana Randjelovića” koju su

profesori poslastičarstva Trgovinsko-ugostiteljske škole i učenici obrazovnog profila –poslastičar, u okviru polaganja završnog ispita i održavanja časova blok nastave, prikupljena su novčana sredstva preko 62 hiljade dinara.