DruštvoVesti

VELIKI USPEH STUDENATA VISOKE POSLOVNE ŠKOLE

Studenti Visoke poslovne škole Leskovac su ostvarili izuzetan uspeh na nedavno održanom 10. jubilarnom Gastro turističkom festivalu u Nišu, što je bio povod za današnji prijem u prostorijama ove obrazovne ustanove.

Na ovom veoma respektabilnom takmičenju su   studenti Visoke poslovne škole Leskovac proglašeni su za apsolutne pobednike. Osvojili su  9 zlatnih i 2 srebrne medalje i ostvarili  prva mesta, a osvojen je  i pehar za najbolju pastu, pehar za najbolju ribu i pehar za najbolju piletinu.

Iskustvo na ovakvim takmičenjima je neprocenjivo, ocenili su studenti.

Gost Visoke poslovne škole danas je Moše Alkob   iz Izraela koji se često nalazi u žirijima  takmičenja i prati na taj način već desetak godina kao sudija Vaxa uspehe studenata Visoke poslovne škole . On je i počasni predsednik izraelske kuvarske federacije.

Značaj  saradnje sa gostom iz Izraela istakao je Dragan Stojanović, pomoćnik predsednika Akademije Južna Srbija koji je studentima čestitao  na velikom uspehu.

Upravo zbog ovakvih uspeha interesovanje budućih studenata za studiranje na  Visokoj  poslovnoj  školi  je iz godine u godinu sve veće, a uskoro sledi upis nove generacije brucoša.