DruštvoVesti

VELIKU PAŽNJU PRIVUKAO AUTO-MOTO SKUP

Auto-moto skup humanitarnog i izložbeno-takmičarskog karaktera “Southsideboyz car show”, održan je juče na platou ispred Sportsko rekreativnog centra Dubočica.
Najpre se Marko Pavlović, organizator ovog veoma posećenog skupa, u svom obraćanju zahvalio gradu Leskovcu i gradonačelniku Goranu Cvetanoviću za podršku i pomoć pri celokupnoj organizaciji . On je u znak zahvalnosti gradonačelniku uručio pehar.

Gradonačelnik Goran Cvetanović je istakao da mu je veoma drago da se u našem gradu koji slovi za dobroj domaćina okupio veliki broj zaljubljenika u automobile.
,,Zahvaljujem se organizatorima na tome što su ovim skupom, koji je i humanitarnog karaktera, učinili da naši sugrađani, ali i ljudi iz čitave Srbije i iz regiona danas uživaju u izložbi i takmičenju. Siguran sam da će naši gosti odavde poneti najlepše utiske, jer grad Leskovac svoje goste dočekuje raširenih ruku i otvorenog srca“ istakao je Cvetnaović.

Gradonačelnik je ovom prilikom podsetio da je u potpunosti uređen plato u površini od 4600 metara kvadratnih, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 13,5 miliona dinara.
Inače skupr je imao humanitarni karakter jer su posetioci svojim dobrovoljnim prilozima pomogli lečenje dvoje mališana.