DruštvoVesti

ZAVRŠEN PRVI „PARADAJZ FEST“ U LEBANU

Koncertom Dejana Petrovića i njegovog Big benda završen je prvi Paradajz fest u Lebanu. U okviru ove trodnevne manifestacije, sinoć su uručene i nagrade za najteži paradajz, najukusnije jelo napravljeno od ovog povrća i za najlepše dekorisanu tezgu.

Upečatljivi zvuci trube i Vrtloga obeležili su završno veče prvog Paradajz festa. Veliki broj okupljenih, ne samo iz Lebana, već i iz Bojnika i Leskovca, oduševljeno je dočekao nastup Dejana Petrovića i njegovog Big benda.

Mihajlo Trajković osvojio je sinoć prvu nagradu za najteži paradajz, čija težina je iznosila 1380 grama, dok je, u kategoriji najukusnije jelo napravljeno od paradajza, prvo mesto odnela, Dušanka Stamenković iz Pertata.

Kada je u pitanju najlepše dekorisana tezga, zajednički štand porodice Pejić i Cvetković iz Ćenovca ubedljivo je pobedio u ovoj kategoriji.

Nagrade je uručio predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović.

Pored nastupa Dejana Petrovića sa Big bendom, trodnevnu manifestaciju Paradajz fest, koja se ove godine održala prvi put u Lebanu, mestu poznatom po ovom povrću, pored brojnih izlagača i posetilaca, obeležili su i koncerti Harisa Džinovića i Amadeus Benda.