DruštvoVesti

ZAVRŠNI ISPIT FRIZERSKE AKADEMIJE NESHA

Polaznici 18.generacije Frizerske akademije Nesha su juče imali priliku da pokažu svoje znanje stečeno tokom godine koje je ocenjivala stručna komisija na završnom ispitu.
Kroz edukaciju na Frizerskoj akademiji Nesha koja postoji više od dve decenije, tačnije 22 godine prošla su brojna sada poznata i priznata imena frizera u zemlji i regionu , istakao je Nenad Milosavljević, u ime ove akademije. Osamnaesta generacija polaznika je imala priliku da pokaže pred stručnim ljudima šta je naučila. Stručna komisija u sastavu prvi čovek akademije Nenad Milosavljević, profesor Ivan Mitić i Dragan Živić kao predsednik komisije i ispred PKS u ime frizera, kozmetičara, pedikira,manikira i vlasuljara odlučivala o uspešnosti polaganja ispita. Taj se ispit najpre sastojao iz teoretskog a zatim i praktičnog dela.
Žiri koji godinama ocenjuje frizere ističe da je znanje i umeće za uspešno polaganje presudno.
Naredna generacija polaznika Frizerske akademije Nesha, 19. po redu počeće edukaciju već u septembru i upis je u toku.
Frizerska akademija Nesha pored već redovnih aktivnosti na radu sa zadovoljnim mušterijama i učenja početnika, veliku pažnju poklanja i usavršavanju već svršenih frizera, koji su poznati u zemlji i šire.