SportVesti

U NEDELJU SUSRET DUBOČICE I VOJVODINE

U okviru 12. kola Plej ofa Arkus lige, leskovačka Dubočica 54 odmeriće snage sa Rukometnim klubom Vojvodina, u nedelju, 15. maja. Utakmica će se odigrati u Sportsko-rekreativnom centru „Dubočica“, sa početkom u 19 sati.

U utakmici prethodnog, 11. kola Plej ofa Arkus lige, leskovački rukometaši poraženi su u Pančevu, od strane Dinama, rezultatom 33:25.

12. kolo će se odigrati ovog vikenda u Leskovcu, u Sportsko-rekreativnom centru. Dubočica 54 dočekaće Vojvodinu iz Novog Sada, inače, tim koji je trenutno na vodećem mestu na tabeli.

Trener leskovačkih rukometaša, Saša Pejčić, naglasio je na konferenciji za novinare, da će publika u nedelju, napokon imati priliku da vidi dugoočekivani meč između Dubočice i Vojvodine, a koji je trebalo da se odigra u sklopu finala Kupa Srbije “Prof. dr Branislav Pokrajac”. Ali, ipak to nije bio slučaj.

Po svemu sudeći, kako je najavljeno na konferenciji, utakmicom u nedelju, protiv novosadske ekipe, biće obeležen i kraj igračke karijere, trenutno srednjeg beka, Aleksandra Marinkovića, a koja datira još od 1995. godine.

Nasuprot Vojvodini koja, sa 22 osvojena boda,  zauzima prvu poziciju na tabeli Plej ofa Arkus lige, leskovačka Dubočica se nalazi na šestom mestu sa 8 poena.