SportVesti

RUKOMETNI DUEL „DUBOČICE 54“ I „PARTIZANA“ U SREDU, U SRC „DUBOČICA“

Predstojeći duel između Rukometnog kluba „Dubočica 54“ i beogradskog „Partizana“, koji će se odigrati, u sredu, 9. novembra, u Sportsko-rekreativnom centru „Dubočica“, sa početkom u 19 časova, ljubiteljima rukometa obećava nesvakidašnji događaj.


Prethodni period je za leskovačke rukometaše obeležen uzastopnim pobedama, koje im, u ovom trenutku, daju vetar u leđa da sa velikim samopouzdanjem i optimizmom, u okviru 7. kola Super Arkus lige, dočekaju veoma jakog i ambicioznog protivnika, ekipu “Partizana”.
Kako je istakao na konferenciji za novinare Siniša Mičić, trener Rukometnog kluba “Dubočica 54”, ovaj beogradski tim, koji je do sada pretrpeo samo jedan poraz, ujedno je i favorit za sam vrh lige.
Prema rečima trenera Mičića, leskovačka Dubočica će spremno dočekati utakmicu sa Partizanom, uprkos zdravstvenim problemima pojedinih igrača, među kojima je i Lazar Arđelan, nosilac igre u prethodnim mečevima.
Rukometaš, Marko Radulović, naglašava da će leskovački tim u sredu prirediti dobru igru i borbu, za sve ljubitelje rukometa. Samim tim, optimističan je on, ni rezultat neće izostati.
Posle utakmice sa „Partizanom“, „Dubočica 54“ će, u sledećem kolu, koji je na programu 12. novembra, gostovati ekipi „Crvene zvezde“ u Beogradu.
Što se tiče stanja na tabeli, leskovački rukometaši su sa 6 bodova na 7. mestu, dok je „Partizan“ na trećoj poziciji.