DruštvoVesti

ANA BEKUTA ZATVORILA 31. ROŠTILJIJADU

31. Festival roštilja u Leskovcu, koji je počeo 23. avgusta, završen je protekle subote i to koncertom jedne od najvećih pevačica na domaćoj folk sceni naše zemlje, Ane Bekute.

Poznata pevačica, Ana Bekuta, ponovo se našla na muzičkoj sceni Leskovca, posle skoro jedne decenije. Ona je pre osam godina, takođe, nastupila na leskovačkoj manifestaciji, Roštiljijadi.

Subotnji koncert, otvorila je pesmom Zavoleh te.

Pre početka koncerta, u Svečanoj sali grada, za ovu pevačicu, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, priredio je prijem.

Tom prilikom, Ana Bekuta je istakla da će Leskovčani i posetioci čuti isti repertoar koji publika u velikoj Beogradskoj dvorani, Sava Centru, sluša već godinama, kad god ona nastupi.

Rečima da će posetioci na Roštiljijadi, u okviru završne večeri, uživati u notama jedne od najvećih zvezda u Srbiji, koja je ostvarila zavidnu karijeru, gradonačelnik Goran Cvetanović, poželeo je Ani Bekuti, dobrodošlicu u Leskovac.

Cvetanović se osvrnuo i na celokupnu ovogodišnju Roštiljijadu i rekao da pred sam kraj mogu da zaključe da su ove godine uspeli da organizaciju prilagode novonastalim okolnostima.

Poslednje veče ovogodišnje 31. Roštiljijade, obeležio je i nastup Blaže Petrova, pevača iz Leskovca, koji je okupljene oko centralne bine oduševio izvođenjem pesama Tome Zdravkovića.